fbpx

ProCut AS leverte ny dieseltank

Ny tank på plass

Idag fikk vi endelig levert vår nye dieseltank, levert av Procut AS (Dieseltank.no).

Som dere helt sikkert har fått med dere, så ble vi frastjålet vår gamle dieseltank for en liten stund siden. Men, vi fortviler ikke av den grunn. Procut AS tok kontakt med oss og tilbød oss en helt ny dieseltank, ferdig levert, helt gratis. dette setter vi utrolig stor pris på. Å gå til innkjøp av en ny dieseltank har vi rett og slett ikke mulighet til, og ble derfor veldig glade for henvendelsen fra Procut AS. Vi roser Procut for handlingskraften deres og gavmildheten dems, for oss er dette veldig stort, og vil hjelpe oss utrolig mye.

 

 

Ny tank, nye muligheter

En ny dieseltank åpner flere muligheter for oss, vi kan nå raskere få fylt vårt utstyr med diesel for utleie. I tillegg til at vi nå kan starte å selge litt diesel. Dette er noe vi ikke tenker å satse stort på og kun i mindre kvantum. Men denne tanken gir oss flere nye fordeler som vi ikke har hatt slik som: Vi har nå digitalt telleverk, så vi ser hvor mye vi fyller, trådløst nivåsensor for enkelt holde kontroll på nivå i tank og motorisert pumpe. Alt dette bidrar til en effektiv og enkel betjening.

Så nå jobber vi videre mot et lysere år, og håper å få fylt tanken med diesel for bruk på eget utstyr og mindre salg av diesel til våre kunder.

Besøk gjerne Procut sin hjemmeside www.dieseltank.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Handlekurv
Rull til toppen