fbpx

Godt samarbeid med Norsk Retningsboring AS

Tidligere i Januar, fikk vi inn en stor bestilling fra Norsk Retningsboring AS, som vi tidligere har hatt et godt samarbeid med i forhold til datasupport, men det stopper ikke der!.

I 2019 fikk vi en henvendelse fra Norsk Retningsboring AS som driver med boring av kraftverk i Reinåa, de hadde problemer med programvare for boreplanlegging. Vi nølte ikke et sekund med å ta på oss oppdraget, og det skal nå vise seg at det var et godt trekk.

Vi har pr 01.01.2020 flere engasjement med Norsk Retningsboring AS, vi leverer Internett til anleggsområdet i Reinåa, i tillegg til VHF-Kommunikasjon. Samtidig som vi bistår dem med alt i fra overvåking til dataproblemer. Vi fikk som sagt inn en stor bestilling tidlig i Januar, som passerer 100.000,- kr grensa, som vi fullførte med glans, vi fikk levert varene til avtalt tid, og i tillegg levert varene i egen tilhenger på anleggsplass for sikker oppbevaring. Varene ble etterhvert fraktet med helikopter til anleggsplass.

Så i tillegg til utleietjenestene kan vi tilby deg og din bedrift en hel rekke andre tjenester. Vi bistår gjerne med bestilling av teknisk utstyr, reservedeler og mye mer. Ta kontakt om din bedrift har behov for en lokal samarbeidspartner!

Vi er takknemlige for at bedrifter som utfører arbeid i bygda benytter lokale bedrifter!

Foto: Norsk Retningsboring AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Handlekurv
Rull til toppen