fbpx

Fornøyde kunder og mye utleie

Vi satser alltid på å ha fornøyde kunder, og derfor drar vi titt og ofte på kundebesøk! Denne kunden var utrolig fornøyd med utstyret han leide, og fikk gjort utrolig mye under leieperioden. Vår Eurocomach gravemaskin, er uten tvil en hendig og effektiv maskin! Og det mente kunden også.

Kundebesøk

Vi tar oss ofte tid til å reise ut til kunder som leier utstyr fra oss, for å følge opp kunden på best mulig måte og ikke minst for å få ris og ros. Og det lønner seg! Med å ha god kommunikasjon med kunden, og dra ut på kundebesøk hjelper oss utrolig mye med å kunne tilby det riktige produktene til DEG som kunde samtidig som vi selv får se utstyret i bruk, og få kundens inntrykk av bruken, noe som betyr at vi kan tilby deg som kunde flere og bedre produkter. For husk! For oss er det viktig å kunne tilby deg som kunde gode og kvalitetssikrede produkter, til en konkurransedyktig pris.

Mye utleie

Vi har ellers hatt utrolig fin start på sommeren, med mye utleie både på gravemaskin, utstyr og tilhengere. Noe som gir oss et fint grunnlag for å fortsette vår Virksomhet i Meråker. Det er DU som kunde, som er med å bestemmer vår fremtid, og hva vi skal leie ut!

Kom gjerne med innspill til utstyr du ønsker å leie!
post@utleietilhengeren.no / 97031664

God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Handlekurv
Rull til toppen